El Parc Mediambiental de Gualba

parc gualbaEl Montseny, enlairat entre les planes de les comarques del Vallès, Osona i la Selva, és un bloc muntanyós de perfil característic i altiu, visible des de molts indrets de Catalunya i conegut arreu per la bellesa dels seus paisatges. 
Montseny prové del llatí Mont Signus (mont senyal), palesa la fisonomia del seu relleu on es poden trobar boscos mediterranis, boscos centreeruropeus, prats i landes, rius i rierols, conreus i erms i el Parc Mediambiental de Gualba.

El Parc Mediambiental de Gualba està situat al massís del Montseny,  integrat dins de l´àrea protegida del Parc Natural del Montseny, Reserva Natural de la Biosfera per la UNESCO, és un paradís forestal de més de 60 hectàrees. 

La vegetació del Parc Mediambiental de Gualba, de bosc mediterrani, rica en alzines sureres, pins, roures, castanyers i arbres de riera, el converteix en un indret de gran bellesa paisatgística, ideal per gaudir de la tranquil·litat de la natura tot passejant pels seus camins i sendes. 

El punt més baix del Parc és a l´entrada amb una cota de 230 metres i el més alt el Mirador, amb una cota de 550 metres. 

Vine i gaudeix d’un dia al Parc Mediambiental de Gualba, un espai únic i acollidor per gaudir en família i amb els amics. 

Al Parc hi trobareu una piscina recreativa i una altre d´infantil, àrea de picnic, àrea d’esbarjo per a infants , bar-restaurant, riera i diferents recorreguts per endinsar-te al Parc Mediambiental de Gualba, per coneixe´l et convidem a veure aquest video 

El Parc Mediambiental de Gualba és propietat de l´Ajuntament de Gualba i és gestionat per una empresa privada

Activitats

Es realitzen diferents activitats:

Recorda portar roba adequada i moltes ganes de gaudir d´un dia inoblidable.