Avís legal i política de privacitat

1. AVIS LEGAL

Per tal de donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, us informem de les nostres dades:

Denominació social: MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL

Domicili Social: CAMI CAN ILLA VELL, S/N –08474 GUALBA – BARCELONA

CIF / NIF: B61596003

Telèfon: 93 848 79 94

e-Mail: info@parcdegualba.cat

Dades registrals:: RM BARCELONA hoja B-179673 Tomo 30721 Folio 123

MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL, amb NIF/CIF B61596003 , direcció Cami Can Illa Vell, s/n 08474 Gualba – Barcelona , no pot assumir ninguna responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació que apareix a la pàgina d’Internet  www.parcdegualba.cat  Amb els límits establerts a la Llei, MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL  no assumeix ninguna responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen a la seva pàgina web. Els continguts i informació no es poden atribuir a MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL  ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de ningun tipus ja que es tracta d’un servei de caràcter informatiu i divulgatiu. La pàgina d’ Internet www.parcdegualba.cat  pot contenir enllaços  (links) a altres pàgines de terceres parts que MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL no pot controlar. Per això, MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions,  software i la resta de continguts inclosos en aquesta pàgina web son propietat exclusiva de MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública, total o parcial, ha de tenir el consentiment exprés de MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que MIRY SERVEIS DE VALLES, SL ofereix a través de la seva pàgina web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment amb l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personal i a la lliure circulació d’aquestes dades, l’informem que, mitjançant la cumplimentació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL amb la finalitat de poder prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-li de les milloris del lloc web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal al correu electrònic info@parcdegualba.cat o bé a l’adreça Cami de Can Illa Vell, s/n 08474 Gualba – Barcelona

2. POLITICA DE PRIVACITAT

RESPONSABLE

MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, adoptem les mesures necessàries conforme al que disposa el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 de abril de 2016, i així us informem que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web www.parcdegualba.cat s’inclouen a fitxers automatitzats amb la finalitat de poder atendre les seves consultes i enviament d’informació dels serveis que oferim. Aquestes dades tenen com a finalitat el manteniment de la relació comercial i el desenvolupament de les tasques d’informació, formació, assessorament i totes aquelles activitats pròpies de la nostra empresa.

DRETS DE L’USUARI

L’usuari podrà, en qualsevol moment, exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament ( UE ). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-ho el propi usuari a través del correu electrònic info@parcdegualba.cat o a l’adreça Cami Can Illa Vell, s/n 08474 Gualba – Barcelona.  L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell son certes i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a info@parcdegualba.cat   

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

A MIRY SERVEIS DEL VALLES, SL tractem les seves dades personals per tal de:

  1. Atendre les seves sol·licituds i enviar informació dels serveis que oferim, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
  2. Enviament de la informació sol·licitada a través del formularis de la nosatra pagina web
  3. Comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de serveis de la nosatra empresa.

Us recordem que podeu exercitar el vostre dret a oposició a rebre aquestes comunicacions en qualsevol moment ( consultar drets de l’usuari d’aquest apartat ) Les dades d’aquests registres son d’obligada cumplimentació per tal de poder donar-vos resposta a la vostra petició.

DURACIÓ DE LA CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió i durant el plaç pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

DESTINATARIS DE LES DADES

No es cediran dades a tercers, llevat obligació legal.